Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap Hotel Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Ajándékozzon élményt és pihenést; kényelmesen, ajándék utáni rohangálás és sorbaállás nélkül!


Ne hagyja veszni hamarosan lejáró SZÉP Kártyája egyenlegét! Látogasson el honlapjainkra, ahol számos, minden elvárásnak megfelelő csomagajánlat közül válogathat. Foglalja le pihenését már ma!

Nem tud dönteni vagy esetleg előre tervezni? Semmi baj! Vásároljon AJÁNDÉKUTALVÁNYT vagy címletes ÉRTÉKUTALVÁNYT, amelyet akár a későbbiekben is felhasználhat, ajándékozhat. Érdekli? Naná, hogy érdekli:)


Speciális, 1 éven belül felhasználható (az időpontot nem kell most tudnia, azt majd felhasználáskor egyezteti kollégáinkkal) ajándékutalvány csomagok. Kiváló megoldás születésnapi, névnapi, karácsonyi vagy bármilyen más alkalomra! Mindig kerülnek fel limitált ajánlatok, érdemes többször látogatni oldalunkat!
Jól bevált megoldás arra az esetre, ha csak egy bizonyos összegig akar ajándékot vásárolni: a megajándékozott a saját foglalásához fogja felhasználni az utalványt, így a könnyedén tudja alakítani az utazása idejét, vagy a foglalt szolgáltatásokat. Ez utalvány is 1 évig felhasználható.


Válasszon megfelelő ajándékutalványt!Önnek lehetősége van pontos összeg kiválasztásával címletes ajándékutalványt vásárolni, vagy az általunk összeállított ajándékutalvány csomagot lefoglalni.

Ajándékutalvány csomagjainkCímletes ajándékutalványCímletek: 1.000, 5.000 Ft
Lepje meg szeretteit és ismerőseit Service4You ajándékutalvánnyal, amelyek 5 000 Ft és 100 000 Ft között, praktikus címletekben vásárolhatók meg.

Az utalvány érvényességi ideje: kiállítástól számított maximum 1 év.

Rendelje meg ajándékutalványát egyszerűen itt

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és rendelés előtt kérdése lenne az ajándékutalvány vásárlással kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Hasznos tudnivalók  • a megadott címletekben rendelhető, természetesen több címlet is kombinálható
  • az ajándékutalvány a kiállítástól számított akár 1 évig használható fel a Service4You szállodájában. Klikkeljen ide és nézze meg az Service4You ajándékutalványt elfogadó szállodák listáját.
  • bármely, a szálloda által biztosított szállás és / vagy csomagajánlatra felhasználható
  • Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 400 HUF / fő / éj (18 éves kortól a helyszínen fizetendő).
  • Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelje meg ajándékutalványát egyszerűen ittSzobafoglalás
Érkezés: *
Elutazás: *
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
4 975 HUF / fő / 1 éj -től
Ingyenes fürdőbelépő
8 450 HUF / fő / 1 éj -től
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
7 475 HUF / fő / 1 éj -től
8 975 HUF / fő / 1 éj -től
8 475 HUF / fő / 1 éj -től
Közösségi oldalak