ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Foglalja le szállását könnyedén, csupán néhány gombnyomással!

Foglalás

garancia

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR!

Ajánlat értesítő

Szeretne az elsők között között értesülni legújabb kedvezményeinkről, aktuális ajánlatainkról és akcióinkról? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Szállodánk jelenlegi helyzetéről  az árak megtekintése gombra kattintva olvashat.

Kedves Vendégeink!

 

A kialakult járványügyi helyzetben a gyopárosi Gyógy-,Park és Élményfürdő bezárása miatt , szállodánk átmenetileg nem fogad Vendégeket, mivel az Önök és kollégáink egészségét tekintjük legfőbb prioritásnak.

 

Kérjük ha teheti, ne mondja le időpontját , csak foglalja át pihenését egy későbbi dátumra, melyben kollégáink szívesen állnak rendelkezésünkre az alábbi elérhetőségeken: 06-68-512-710 vagy az info@alfoldgyongye.hu e-mail címen!

A megvásárolt utalványok árat vissza nem tudjuk téríteni , de lejárati dátumát meg tudjuk hosszabbítani!

 

Ebben az időszakban egy dolgot tehetünk, hogy a jövőbe tekintünk.

 

Ezért dolgozóink jelenlegi helyzetének stabilitásához,egy olyan akciós utalvány csomagot dolgoztunk ki , mellyel kedves Vendéginkkel kölcsönösen tudnánk egymást segíteni. Amennyiben 2 utalványt vásárol, mi 3 utalványt adunk Önnek, ezzel 1 kollégánk 1 havi béréhez fog tudni hozzájárulni.

 

A 2=3 akciónk hamarosan vásárolható lesz és ismert elérhetőségeinken.

 

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont remélhetőleg hamarosan újra megnyitja kapuit szállóvendégeink előtt és továbbra is szeretettel és az elvárt magas színvonalon várja Vendégeit a következő időkben is.

Remélem mielőbb ismét Vendégül láthatjuk Önöket!

 

Tisztelettel:
Varga Rafael - szállodavezető

 

 

 

-

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!