Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap Kapcsolat Szállodánkkal együttműködő partnerek

Szállodánkkal együttműködő partnerekGYOPÁROSFÜRDŐAz Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték.

A harmincezres lélekszámú Orosháza város nyugati városrészében épült komplexum az évek alatt titkos tippé vált a kikapcsolódásra, feltöltődésre, különleges nyári vagy téli élményekre vágyó, hazai és határainkon túlról érkező fürdővendégek számára.

A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat. A történelmi időkre visszatekintő, s a jelenkori fejlesztéseknek köszönhetően Gyopárosfürdő ma a Dél-Alföld, s túlzás nélkül állíthatjuk, az ország egyik kiemelt jelentőségű, a turisták körében rendkívül kedvelt fürdőhelye.

Szolgáltatásaival, áraival, nyitva tartásával, nyári és téli programjaival a fürdőt üzemeltető Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő igyekszik folyamatosan a vendégek kedvében járni, akik ezt évente pozitív visszajelzések tízezreivel, élményeik megosztásával hálálják meg blogokon és kommentekben.

Nem csoda a rengeteg jó szó, hiszen a város és a húszhektáros zöld parkban elterülő fürdő az egy napra, egy hétvégére, egy hétre, de akár hosszabb időre érkezők számára is változatos programot, élményekkel teli üdülés lehetőségét kínálja, nyáron és télen egyaránt.

Családok, párok, sportbarátok, kultúrarajongók, horgászok, a kerékpározás szerelmesei vagy éppen a fotózás megszállottjai egyformán megtalálják számításaikat Orosházán és környékén.

A városban, különösképpen Gyopárosfürdőn szálláshelyek tucatjai között válogathatnak az ide érkezők, ki-ki igényei és pénztárcája szerint választhat a gazdag és minőségi kínálatból. A kellemes környezetben úgy érezheti magát a természethez közel a vendég, hogy közben minden igényét kielégítő szolgáltatások garmada segíti a teljes kikapcsolódást, a testi-lelki-szellemi feltöltődést.

Éves szinten 200. 000 vendég keresi fel a fürdőt, melyből 30 % az orosházi, a vidékről érkező magyar vendégeink pedig elsősorban Bács-Kiskun és Pest megyéből érkeznek hozzánk. Külföldről érkező vendégeink megoszlása szezonális időszakban: 30 % Román állampolgárságú, 2-6 % -uk pedig Szerb származású.OXXO Energy Orosházi NKCEgyesületünk 2011. február 16-án alakult és február 21-én, 2987 nyilvántartási számon került bejegyzésre. Ám gyökereink a város korábbi kézilabda életébe számos szálon visszanyúlnak.

Klubok, egyesületek, szakosztályok próbáltak az elmúlt évtizedekben megfelelni városunkban annak a nem könnyű kihívásnak, amely rendre a versenysport, a kézilabda esetében nyugodtan mondhatjuk, az élsport elé tornyosult. A sportágat szeretők és művelők különböző szervezeti formákkal, és anyagi támogatottsággal – de gyakorlatilag folyamatosan a városvezetés jelentős segítségével – tervezték, szervezték munkájukat a siker, néha a bennmaradás, vagy éppen a fennmaradás érdekében. Voltak fúziók, koedukált egyesületi próbálkozások és voltak fájdalmas kiválások, lelki sérülésekkel és anyagi hátrányokkal járó elszakadások is.

A cél azonban jellemzően minden esetben egy jobban működő, eredményesebb sportközösség megteremtése volt. Néha a magasabb osztályban való játéklehetőség megőrzése, máskor az utánpótlás nevelés minél szélesebb körben, vagy magasabb színvonalon történő művelése érdekében kellett változtatni.

Közvetlen jogelődünk az Orosházi Stílus Szabadidő Kör Egyesület, mely által – a Női Kézilabda Szakosztály vonatkozásában – átadott játékjog a Magyar Kézilabda Szövetség 2011. március 24-én kelt határozatával vált hivatalossá. Gyakorlatilag ettől az időponttól szerepelünk Orosházi Női Kézilabda Club néven.

Pillanatnyilag az a Magyar Köztársaság Kézilabda Nemzeti Bajnokság Női NB I/B. osztály felnőtt és ifjúsági, valamint a Női országos Nyílt, Serdülő Bajnokság küzdelmeiben vesznek részt csapataink. Sajnos az I. osztályú, felnőtt Megyei Bajnokság sorozatát – a remek őszi szezon ellenére – sem tudjuk folytatni részben adminisztrációs, másrészt anyagi, technikai okok miatt sem.

A versenyzés és az arra történő közvetlen felkészülés mellett és részben azt is felhasználva kiemelt jelentőséget tulajdonít az egyesület vezetése az utánpótlás biztosításának, a tehetséges játékosok felkutatásának. Elsődleges célunk az egészséges életmód és a mindennapi sportolás elősegítése mellett, sportág specifikus kiválasztás a kézilabda sportágra. Az általunk elképzelt rendszer hosszú távon biztosítja egy széles utánpótlás bázis kialakítását illetve bekapcsolja a környező kis településeket a sportág vérkeringésébe. Ebben a munkában széleskörű és koncentrált szakmai, továbbá szoros emberi kapcsolatok kialakítására és ápolására is szükség van úgy a sportolók, edzők, mint a különböző oktatási intézmények képviselői között.

GuardianA Guardian InGlass program belsőépítészeti megoldásokhoz kínál teljesítmény központú, kiváló minőségű üvegtermékeket belsőépítészeknek és tervezőknek. A világ egyik legnagyobb gyártója kereskedelmi és lakóépületek, valamint az autóipar számára gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian Industries Corp. által kínált belsőépítészeti termékek újradefiniálják az üveg teljesítményét és elérhetőségét.

A magántulajdonban levő Guardian, melynek központja Auburn Hillsben (Michigan) található, jelentős piaci pozícióval rendelkezik az üvegszállas szigetelőanyagok gyártása, építőanyagok forgalmazása, valamint az autóipari és egyéb alkalmazások számára műanyag termékek gyártása terén. A Guardiannak több mint 18 ezer alkalmazottja van a világ öt kontinensének 25 országában.

Linamar Hungary Zrt.Ma a Linamar Hungary Zrt. Békés megye és az Alföld legnagyobb gépgyártó és autóipari társasága. Fő profilja a vákuumpumpa gyártás és szerelés valamint precíziós megmunkálás.

1948: Mezőgazdasági gépszerelő és javító tevékenység végzésére megalapítják az orosházi mezőgazdasági gépjavító telephelyet.

1972: A gépjavító tevékenység mellett a kukorica-csőtörő adapter gyártás beindulásának kezdete.

1992: A Linamar Corporation megvásárolja a MEZŐGÉP RT-t a magyarországi privatizációs program keretében.

1993: MEZŐGÉP RT. a General Motors angliai leányvállalatától megvásárolt vákuumszivattyú összeszerelő sor üzembe helyezésével megkezdi autóipari tevékenységét. Új üzletágként autóipari összeszerelő tevékenység indul Orosházán az újonnan épült Linamar Products Division (LPD) üzemben.

1995: Elkezdődik az autóipari alkatrészek házon belüli megmunkálása az összeszerelő sor részére. Az LPD Magyarországon elsőként megszerzi a Ford Q1 Preferred Quality Award minősítést.

1998: A Linamar Products Division 1998. februárjában megkapja a Quality System (QS-9000) minősítést.

1999: Elkészül az LPD üzemcsarnokának 7.000 négyzetméteres bővítése.

2000: A Társaság két autóipari divíziója megszerzi a QS 9000-es minosítést.

2001: Bevezetésre kerül az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer.

2002: A Társaság két autóipari gyára megszerzi az ISO/TS 16949 minősítést.

2003: A Társaság 2003. július 8.-án névváltoztatást hajtott végre, a Mezőgép névről áttért a Linamar Hungary névre. Ebben az évben elkezdte a Linamar Gyártási Rendszer (Linamar Production System, röviden LPS) bevezetését, melynek célja a munkakörülmények folyamatos javítása és a hatékonyságnövelés.

2009: A gyár vezetése eldöntötte a teljes körű megelőző karbantartási rendszer bevezetését (Total Productive Maintenance, röviden TPM)

2011: Az LPD növeli termelő területét további 5.000 m2-rel.Szobafoglalás
Érkezés: *
Elutazás: *
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
4 975 HUF / fő / 1 éj -től
Ingyenes fürdőbelépő
8 450 HUF / fő / 1 éj -től
19 900 HUF / fő / 1 éj -től
7 475 HUF / fő / 1 éj -től
8 975 HUF / fő / 1 éj -től
8 475 HUF / fő / 1 éj -től
Közösségi oldalak