Csomagajánlat értesítő

Szeretne az elsők között között értesülni legújabb kedvezményeinkről, aktuális csomagajánlatainkról és akcióinkról? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.
Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

For Great Corporate Culture Nurture Relationships

INDOOR PROGRAMOK

AGY (fél) TEKE

Jelenlegi ismereteink szerint az agy jobb és bal féltekéje különböző tevékenységekért felelős. Ebben a játékban mindkettőre szükség lesz! 5-8 fős asztaltársaságok versenyeznek egymással különböző témákban. A kivetített felületről választhatnak kvíz kérdéseket, melyekre a lehető leghamarabb kell választ adni. A csapatok egy nyomó gombbal jelzik, hogy tudják a megfejtést. A kérdéseket témakörökbe rendeztük, ezek közül választhat az a csapat, amelyik az előző feladványt sikeresen megfejtette. Választható a ZENE kategória is, ilyenkor a felhangzó zenei részlet címét és előadóját kell megadni.
Játék közben néhány helyre csapat feladatokat rejtettünk (például: Egy perc a ringben játékok, Activity, Proteggtor), melyek a legkülönbözőbb típusú képességeket dolgoztatják meg, és sokszor vicces helyzeteket teremtenek. A játékokban elért eredmény hozzáadódik a kvíz pontszámokhoz. A kérdéseket kérésre változtatni tudjuk, a cég profil vagy az esemény aktualitása szerint.

 

agy


HANGJEGY VADÁSZAT

A Hangjegy Vadászat önálló indoor programként, vagy esti buli indítóként is kiváló. A versenyzőket asztaltársaságokra bontjuk, így kisebb csoportokban kell megfejteniük a feladványokat. Mindig a helyes megfejtést adó csapat választhatja a következő kategóriát, és azon belül az ABC egy karakterét. A karakter mögött egy zenei számot rejtettünk el, melynek a címét és az előadóját kell kitalálni. Az asztalokra vezeték nélküli gombokat teszünk, melyek lenyomásakor az adott asztal, azonosító száma megjelenik a kivetített képen. Így a játékvezető pontosan tudja, hogy melyik csapatot kérdezze először. A lenyomott gombok további sorrendjét is mutatja a rendszer, így helytelen megfejtés esetén a következő asztal próbálkozhat.
A legtöbb helyes megfejtést adó csapat nyer. A kiváló teljesítményt díjjal jutalmazzuk. A programhoz kapcsolódhat karaoke is, vagy folytatódhat a buli egy profi DJ-vel.
Kategóriák: 50’s & 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 2000’s, Napjaink, Magyar, Filmzene, Mix, Titkolt

 

„TISZTA HOLLYWOOD” - FILMFORGATÁS

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők fantáziája szabadon szárnyalhat. A stílust sorsolás útján döntjük el, és a rövidfilmnek ebben a stílusban kell megszületnie. Korlátozott számban jelmezekkel is segítünk még élet hűbbé tenni a jeleneteket.
A filmforgatás általában több csoportban történik. Rengeteg vicces helyzet adódik, melyet később a csapat visszanéz, és közösen él meg, ezáltal fergeteges hangulat alakul ki.
A "Film Akadémia" természetesen díjazza a legjobb munkákat, ötleteket, szereplőket. A díjkiosztó gála méltó megkoronázása ennek az emelkedett hangulatú eseménynek, melyről a filmjeikkel térnek haza a csapatok.

 

film


GYILKOSSÁG A HOTELBEN - NYOMOZÓS PROGRAM

A csapatoknak egy homályos bűneset bonyolult szálait kell felgöngyölíteniük. Két érthetetlen haláleset történt egy kis motelben, ahol egy titkos konferencia résztvevői tartózkodtak. A rendőrség kiszállt és rögzített minden nyomot és kihallgatta a gyanúsítottakat. Minden ügyben szereplő személynek alapos indoka volt az elkövetésre, viszont érdekes mód az alibik már nem állnak ilyen jól. Az ügy nyomozója hosszas latolgatás után senkit nem vett őrizetbe és ezzel leállt a további vizsgálat. Mi ebbe nem nyugszunk bele, újra elővesszük ezt a jegyzőkönyvet és letöröljük róla a port. A nyomozói anyagokra támaszkodva újra vizsgáljuk az ügyet. A jegyzőkönyvet lapokra bontva átadja a csapatoknak és kíváncsian figyeljük bűnüldözői képességeik kibontakozását. Nagy szüksége lesz a csapatnak a jó kommunikációra, csavaros logikára és főleg egymás meghallgatására, ahhoz hogy meg tudják oldani a feladatot.

 

EGY PERC A RINGBEN

A népszerű tévéműsorból jól ismert egy perces játékokat játsszuk. A csapatból mindig ki lehet választani azt a játékost, akinek a legügyesebbnek tartanak az adott feladatban. Mindenki drukkol, mindenki izgul és közben mindenki jókat derül a vicces helyzeteken. A verseny végén győztest hirdetünk.

 

 

OUTDOOR PROGRAMOK

 

GEOCACHING

A résztvevők a hotelből indulva több, 8-10 fős csoportban keresik meg a GPS-be táplált tájékozódási pontokat. Ezeken a pontokon akár finom vagy vidám meglepetésekkel is találkozhatnak. A program felépítését tekintve lehet a csapatok között versenyhelyzetet teremteni, ill. a közös gondolkodás, tervezés jegyében egy komplex feladat megoldása is lehetséges.

 

 

LÉZERHARC

Legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül! A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen. A lézerharc a játékosokra és a környezetre is teljesen ártalmatlan. Fájdalmas nyomokat nem hagy, és a környezetet sem károsítja. Védőfelszerelésre éppen ezért nincs szükség! Igény szerint a játék végén, mindenki névre szóló kiértékelést kap, amelyből név szerint kiderül ki-kit hányszor talált el, illetve egyéb statisztikák lekérése is lehetséges. A játék helyszínéül a hoteltől 5 perc sétára található ősfás, Balaton parti, hangulatos területet jelöljük ki.

 

 


TIZEDES TRÉNING
Adott taktikai területen történő játékos hadviselés utolsó emberig, kisebb küldetések végrehajtásával (zászlószerzés, területvédés, VIP menekítése). Biztosítunk: a stratégiai tervezést segítő rádió adó-vevő készülékeket, speciális karakterek (orvos – gyógyító képesség, VIP, sniper) beállítását a fegyvereken, szakszerű tréner személyzet általi lebonyolítást, eredményhirdetést, szükség esetén játék kiértékelését.


SZÁZADOS TRÉNING avagy „STRATÉGIAI” LÉZERHARC
A technika lehetővé teszi a Stratégiai Lézerharc játékot, ahol GPS, és Adó-vevő használatával egész „hadmozdulatokat” modellezhetünk orvos, mesterlövész és további speciális funkciók használatával. A lézerharc ezen fajtája komoly stratégiai tervezést igényel, céges tréningekre kifejezetten ajánljuk.
Egyszerre 100 felszerelést tudunk biztosítani.
Biztosítunk 2-4 db GPS-t, 4-8 db adó-vevőt, nagy felbontású térképet az adott területről, tájolókat, „bevetési parancsot”.

 

AUTÓÉPÍTÉS - KŐKORSZAKI FORMA 1

A résztvevők az első pillanatban kérdően néznek ránk, mit akarunk mi ezzel a rengeteg faanyaggal és szerszámmal. Amint felfedjük a megépítendő tárgy méreteit, formáját és főbb irányelveit, kiderül miről is van szó. Alapvetően egy működőképes autót kell készítenie a csapatoknak a megadott paraméterek alapján. Lehet ez személyautó, kabrió, családi egyterű vagy épp Forma 1-es versenyautó. Az alvázat fából (gerendákból, pallókból) javasoljuk ácsolni, a karosszéria elemekhez kartonpapírt és dekorációs anyagot biztosítunk. A legfontosabb szabály, hogy az elkészült autó elég stabil legyen és a kategóriájának megfelelő utas mennyiséget elbírja. A gyártás végeztével, amint legördülnek a futó szalagról rögtön felavatjuk az autókat egy gyorsasági és egy ügyességi versenyen.

 

LÖVÉSTECHNIKAI PROGRAM

A program során résztvevőink megismerik a használatra átadott eszközöket: íj, paintball puska, airsoft puska.
Először elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként teljesen élethű airsoft fegyverekkel lőhetnek a résztvevők, melyek apró fehér lőszert lőnek ki magukból elektromotor segítségével. A céltáblák elektromos visszajelző rendszere (EATSS) számítógépre van kötve, így azonnali hang– és fényjelzést kapunk a találatról. Többféle programot vezényel a szoftver: célba lövés időre, váltakozó sorrendben vagy akár párbaj a résztvevők között. Minden esetben biológiai úton lebomló lőszert használunk, ezzel védve környezetünket.
A második állomás a paintball, itt konzervdobozokat és bukócélokat kell eltalálni. Itt jobban követhető a lőszer útja, talán könnyebb vele célozni, de nem olyan precíz szerkezet, mint az előző.
Befejező és legizgalmasabb momentum a lufi vadászat: héliummal töltött lufikat engedünk a levegőbe és azokat kell lelőni. Itt a leglátványosabb a találat és a kezdők számára is könnyen szemmel követhető. A több fegyver típus biztosítja a fejlődési lehetőséget.
Azok számára, akik a klasszikusabb lőfegyverek iránt érdeklődnek ajánljuk az íjászatunkat. Speciális lőállások, csigás és hagyományos íjak, műanyag és karbon nyílvesszők, Tell Vilmos képzés.

 

 

OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS


DARUMADÁR TOJÁSA – MOCSÁRJÁRÁS – BIZALMI DŐLÉS - AKNAKERESŐ

A fent említett kifejezetten csapatépítő feladatokat a hotel szűken vett környezetében is ki tudjuk építeni. A feladatok során a fő hangsúly a csapat munkán, a jó kommunikáción és a tervezésen van. A csapatnak/csapatoknak végig együtt kell dolgozniuk és a lehető leghatékonyabb módon megoldani a kihívásokat. A feladatokat biztonságos magasságban telepítjük és a végrehajtást gyakorlott tréner segíti.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!