ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Foglalja le szállását könnyedén, csupán néhány gombnyomással!

Foglalás

garancia

GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁR!

Ajánlat értesítő

Szeretne az elsők között között értesülni legújabb kedvezményeinkről, aktuális ajánlatainkról és akcióinkról? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre.

2019. júniusától útjára indítjuk az Alföld Gyöngye Hotel törzsvendég programját. Három lépcsőben kaphatnak kedvezményeket visszatérő vendégeink. A szabályok egyszerűek:

 

      •  A visszatérő csomag5% kedvezményt tartalmaz azoknak a vendégnek, akik már legalább 3 alkalommal foglaltak szobát az Alföld Gyöngyében. Fontos, hogy a 3 alkalomnak különböző időpontokban kell lennie, tehát ha egy alkalommal foglalt a kedves vendég 3 szobát, az nem számít bele.

      •  A törzsvendég csomag8% kedvezményt jelent, de csak és kizárólag akkor, ha adott évben a csomagfoglalások értéke már elérte a 100.000 Ft-ot. Fontos tudnivaló az összegekhez: az italok, a plusz ételek, a plusz szolgáltatások, ajándéktárgyak és egyéb szolgáltatások nem számítanak bele, mindig a csomagfoglalást és a csomagok tartalmát számoljuk. Csomagfoglalás alatt a szálloda honlapján elérhető mindenkori csomagok értékre és tartalmára gondolunk, az abban leírtak számítanak a csomag tartalmának, így az azt meghaladó. Ebbe az összegbe a már meglévő, de le nem utazott, vagy ki nem fizetett tételek nem számítanak bele, mindig csak a már megvalósult, fizetett csomagfoglalást tudjuk figyelembe venni. Példa: ahhoz, hogy 2019-ben 8%-os kedvezményt kaphasson a kedves vendég, a 2019-ben már megvalósult és kifizetett foglalásokat tudjuk figyelembe venni, 2018-as vagy régebbi foglalás már nem érvényes.

      • A törzsvendég plusz csomag az elérhető maximumot, 10% kedvezményt jelent, és akkor jogosult rá a vendég, ha adott évben 150.000 Ft-ot költött el csomagfoglalásra. Szintén érvényes, hogy csak a csomagfoglalások értéke számít bele ebbe az összegbe, a plusz szolgáltatások (csomag tartalmát nem képező szolgáltatások) értéke nem kerül beszámításra.

 

A törzsvendég programban való részvétel alapfeltétele, hogy vendégeink hozzájárulásukat adják személyes adataik felhasználásához marketing célokra, beleegyeznek abba, hogy a hotel különböző ajánlatokkal (havi maximum 4 alkalommal) keresse meg őket az előzetesen egyeztetett elérhetőségeken.

A törzsvendég programról további információkat elérhetőségeink valamelyikén kaphat: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és 68/512-710.

Foglalást csak e-mail alapján tudunk rögzíteni, telefonon nem!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!